Wat zijn de kosten van een Pit Parel speurtocht?
De kosten voor de speurtocht zijn €27,50 per groep (ongeveer 2 volwassenen en 4 kinderen per opdrachtenboekje)

Wat krijg je allemaal voor die €27,50?
Elk deelnemend kind krijgt een eigen rugzakje, deze rugzakjes mogen de kinderen houden. Daarnaast krijg je per groep (maximaal 3 kinderen) één opdrachtenboekje en één antwoordenformulier.

Wanneer krijg ik één van de Pit Parel buttons?
Als de kinderen al een rugzakje hebben, dan krijgen de kinderen een Pit Parel button. Zo voorkomen we dat de kinderen meerdere rugzakjes hebben. Ook kunnen de rugzakjes op deze manier worden gepersonaliseerd.

Waar kan de speurtocht worden opgehaald?
De speurtocht “De Taken van de Toren” kan worden opgehaald in café Momus of bij de VVV in Panningen. De speurtocht “De Stoere Stier” kan worden opgehaald bij eethuis ’t Raodhoes in Neer.

Hoe kan de speurtocht worden gereserveerd?
De speurtocht kan worden gereserveerd via een mailtje naar pit@pitparel.nl of een appje/telefoontje naar 06-13918412.

Hoe lang duurt de speurtocht ongeveer?
De speurtocht duurt ongeveer 2 uurtjes. Daarnaast is er genoeg tijd om lekker tussendoor iets te eten en te drinken in het centrum van Panningen.

Wat is er nodig voor de speurtocht?
Het enige wat nodig is, is een mobiele telefoon met een QR-scanner. De rest krijg je van ons.

Voor welke leeftijden zijn de speurtochten?
De speurtocht is voor kinderen van de basisschool in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Jongere en/of oudere kinderen kunnen uiteraard ook meespeuren.

Hoe gaat de speurtocht in zijn werk?
Eerst haal je de rugzakjes en het opdrachtenboekje op bij café Momus, de VVV of ’t Raodhoes. Begin dan met het lezen van het introverhaaltje en werk opdracht voor opdracht alles af. Tussendoor is er tijd om lekker ergens een hapje en/of drankje te nuttigen. Als de speurtocht af is, lever je het antwoordformulier in, bij de brievenbus aan de toren. Lever daarna het opdrachtenboekje in bij café Momus, de VVV of ’t Raodhoes en wacht tot het hele of het halve uur om Pit te horen spelen op het carillon (alleen in Panningen).

Zijn er verschillende speurtochten te boeken?
We hebben in Panningen de “Taken van de Toren” speurtocht en in Neer “De Stoere Stier”.